جواب کامل همه مراحل بازی باقلوا
این روزها بازی های فکری و حدس کلمات به یکی از سرگرمی های بسیاری از خانواده ها و به ویژه بازنشسته ها و زنان خانه دار تبدیل شده است.
رییس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بر دریافت یُد کافی به ویژه برای خانم هایی که تصمیم به بارداری دارند و مادران باردار و شیرده، تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، فرشته فزونی، با اشاره به تبلیغات نادرست در مورد نمک دریا (تصفیه نشده و فاقد ید)، سنگ نمک و نمک های رنگی، گفت: مصرف این نمک ها به علت داشتن فلزات سنگین و آلودگی با آلاینده های شیمیایی بسیار مضر بوده و با خطر ایجاد سرطان همراه هستند.
وی افزود: نمک یددار تصفیه شده فاقد هرگونه ناخالصی است و مصرف نمک یددار در حد توصیه شده برای تمام افراد جامعه ضروری است و عارضه جانبی ندارد.
فزونی تاکید کرد: بیماران مبتلا به بیماری های قلبی عروقی، کلیوی و یا سایر بیماران مقدار مصرف روزانه نمک خود را طبق نظر پزشک معالج و مشاور تغذیه تنظیم کنند.
رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: افراد برای تأمین یُد مورد نیاز بدن باید از نمک یددار تصفیه شده به مقدار کم و با شرایط نگهداری مناسب استفاده کنند.
وی خاطرنشان کرد: برای پایدار ماندن یُد باید نمک را در ظروف دربسته و تیره و دور از نور نگهداری کرد و نمک در انتهای پخت به غذا اضافه شود؛ همچنین هنگام خرید، نمک یددار تصفیه شده دارای بسته بندی مناسب، پروانه ساخت، تاریخ تولید و انقضا انتخاب شود.
به گفته این کارشناس تغذیه، طبق توصیه سازمان بهداشت جهانی، حداکثر مقدار مصرف روزانه نمک در افراد زیر 50 سال سالم کمتر از پنج گرم و در افراد بالای 50 سال، کودکان و بیماران قلبی و عروقی، فشارخون بالا و…، روزانه کمتر از سه گرم است. البته این میزان نمک شامل نمک های پنهان در غذا مانند نان، پنیر و سایر انواع مواد غذایی هم می شود.
{{name}}
{{content}}